Они су се прошле године црквено венчали, а гала свадбу и криштење наследнице Катије организовали су у једном луксузном престоничком хотелу.

Њих двоје важе за један од најскладнијих парова на нашој јавној сцени, а често једно друго обрадују поклонима и романтичним изненађењима.

Тако се сада Катарина похвалила пратиоцима на друштвеној мрежи Инстаграм скупоценим поклоном који је добиила од супруга.

Фото: АТА имагес

 

Ради се о наруквици једног познатог бренда, а уз фотографиј се јавно захвалила супругу речима:

- Најбољи муж на свету.

Подсетимо Катарина је пре неколико недеља говорила за наш портал о бизнису који је недавно покренула у Црној Гори, а ради се о издавању луксузних кућа за одмор. Певачица је призанала да је ово бизнис у који је укључена цела њена породица, а рекла је и да ће радо угостити колеге са естраде.

Фото: Инстаграм принтсктин/katarinagrujic.doll

 

– Била је то највећим делом идеја моје рођене сестре, а ја сам одлучила да у томе учествујемо заједно. Наш отац је из Колашина, тако смо дошле на идеју да направимо неке викеднице за издавање у које ће људи моћи да дођу и да уживају јер је скијалишет на два минута од наше куће. У питању је заиста прави кутак за уживање, а госте имамо преко целе године – рекла је она и нставила:

– Унутрашњост је уређена у модерном стилу, али смо оставили и неке старинске детаље. На зидине наше куће је дограђен дрвени део куће. Унутрашњост је модерна, имамо сауне, неколико соба за спавање., па може неколико људи да се смести – закључила је недавно за Гранд.

(Гранд.рс)

БОНУС ВИДЕО: 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".