Певачица Ана Николић гостујући у емсији популарне водитељке Снежане Дакић открила је да су јој остале трауме због њеног брата који је инсистирао на војничкој дисциплини.

 

 

На питање Дакићеве да ли има осећај да је безобзирна према људима, јер је изричита у оним стварима које неће, Ана је рекла да јој је због брата опала толеранција.

- Имам дугогодишње трауме од свог брата, који је фудбалер. Он је све у тајмнигу и времену и ја сам се осећала као да сам на војној вежби. Када ми куцне на врата од собе пред концерт у одређеном ритму, то је тај чувени звук, а договорили смо се у 12х на рецепцији и не може теби да буде више стало до мог концерта од мене, а ја већ спремна, мени дође да поскидам ово све и да легнем и да кажем "ево нема концерта" - прича Ана Николић.

 

 

На питање шта јој је терапеуткиња рекла за те трауме, Ана је истакла да јој је рекла да је њена толеранција на фрустрацију потпуно опала.

- Ја сам у тензији живела 25 година и моја толеранција није опала на фрустрацију, већ она не постоји. Ко мене може да толерише - може, ко не може... Нисам више за то - каже Николићева за Хyпе ТВ.