Рак

На врху листе су Ракови, који су познати по својој ћудљивости и негативности, али то није једина ствар о којој треба да бринете када сте Раку на путу.

- Не желите да узнемирите једно од ових створења - упозорава Шарлот Кинг, радио астролог. Познато је да Рак реагује дефанзивно на скоро све, чак и на добре ствари. Кинг напомиње да се не плаше да користе свој тврди оклоп.

- Злобност овог знака заснива се на заштити и сигурности, па ако узнемирите Рака, будите спремни - додаје Кинг.

Фото: Профимедиа

 

Водолија

Иако Водолије могу бити прилично емоционално интелигентне када су у питању везе и пријатељства, често се изолују од најближих јер немају много емоционалног капацитета за емпатију. Понекад могу имати велики комплекс супериорности.

- Понекад им њихов интелектуални немир може дати осећај да су свемоћна бића, верујући да они највише знају, а да су други око њих некако испод њих и још ниже - каже Кинг, преноси "Ало".

Бик

Бик је обично невероватно одан, а другима око себе обично делују смирено и сабрано. Али оно што многи не знају је како се то лако може променити за неколико минута.

- Бикови делују безопасно и јесу све док им не повредите једну ствар близу срца - каже Сидарт Кумар, астролог и нумеролог. Овај знак користи вашу рањивост да вас удари, додаје он. Бик може бити прилично оштар ако се осећа занемарено или издано, али углавном налете због сломљеног срца. Камар напомиње да је, иако је то донекле тешко изводљиво, најбоље бити стрпљив са њима и дати им простора.

Фото: Профимедиа

 

Ован

Овнови су добро познати по свом авантуристичком и страственом духу, али им је тешко да се носе са осећајем да су невидљиви.

- Ован воли да побеђује и увек себе поставља на пиједестал - објашњава Кумар. Такође се лако увреде. Ако су увређене, дрске речи Овна су довољно оштре да сруше ваше самопоуздање и изазову трауму.

- Испод те грубости је неко ко жели да се осећа схваћеним и цењеним - каже Кумар и објашњава да је све што Овну треба да се смири јесте слушање, уважавање и саосећање.