Певачица и сама признаје да је због ријалитија прошла пакао, поготово што је у истом заратила са ћерком Луном и зетом Марком Миљковићем, али и изнела сав "прљав веш" који је породица Ђогани годинама скривала.

Иако су свађе одавно иза њих, јавност и даље интересује у каквим су односима чланови њене породице,а неизоставна су и питања о њеној ћерки Луни, као и њеном приватном животу, што је певачици након три године веома досадило.

Фото: АТА имагес

 

- Јако сам уморна одговарајући на сва та питања. Капирам да је све то део шоубизниса и да људе то занима, али толико је то сад напорно, уморим се, као папагај понављам. У неким емисијама се баш копа по животу и одрадим то и као супер сам сарадник, мислим разумем медије, желим да одговорим свима на позив, али некад дођем кући толико исцпрљена од тих прича да кажем себи да више не могу. Сад гостујем само где се прича о музици, овако превише ми је, превише дуго траје – истакла је Анабела у емисији „Гранд парада“ у коју је дошла како би промовисала нову песму „У јануару“.

Фото: АТА имагес

 

Током гостовања певачица се дотакла и групе „Фанки Џи“ и открила да ли јој је нека од њихових многобројних песама досадила, а да је публика и даље тражи.

-То су углавном песме које се и дан-данас слушају (смех). Али, та пауза коју сам направила је учинила да поново заволим све те песме, сад сам почела на другачији начин да доживљавам све старе хитове – признала је Анабела.

(Гранд.рс)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".