Социјалну драму чија се радња дешава у четири дана режирао је млади редитељ Лука Михаиловиц коме је ово дебитантски фил а главне улоге поверене су Миодрагу Радоњићу, Нини Јанковић, Денису Мурићу и Павлу Менсуру.

На конференцији су говорили главни глумци овог остварења, а поред њих као специјални гости појавили су се и фронтмени групе Црни церак - Реља Деспотовић и Ђорђе Бибић, који су радили и музику за филм.

Фото: К.Ф.

 

 

Глумац и продуцент Миодраг Радоњић је на конференцији за новинаре подсетио да је из једне реплике извучен рекламни слоган филма "Није слобода да радиш све што хоћеш него да не радиш оно што нећеш".

Овај филм је јако слојевит садржи много тога. Свако може пронаћи нешто поучно и што може да доживи као сопствену поруку, додао је Радоњић.

Фото: К.Ф.

 

 

- Хвала и онима који нас нису подржали, неким озбиљним филмским организацијама, јер су нам дале додатну снагу и веру у ову причу, да направимо ово дело, додао је Радоњић.

Глумац Павле Менсур је оценио да живимо у друштву где постоје клинци који "на разне начине покушавају да зараде парче хлеба и важно је да их не осудимо или пробамо као друштво да разумемо".

- То нису клошари, отпадници него способни људи који су због друштвеног статус и мањка могућности током одрастања приморани на погрешан пут, навео је Менсур.

Глумица Нина Јанковић је рекла да је њен лик Маје позитивка која верује да љубав чини чуда, а није крила срећу што је на овом пројекту радила са својим дугогодишњим пријатељем и кумом Миодрагом Радоњићем.

Фото: К.Ф.

 

 

У филму су угоге поверене и Милошу Петровићу Тројпецу, Милошу Шуровићу.

Филм "Индиго кристал" редитеља и сценаристе Луке Михаиловића имаће 7. марта премијеру у МТС дворани где ће се поклонити екипа, најавили су данас аутори.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".