Миодраг Јоцић, комшија ових мушкараца, каже да је познавао и да проблема са осумњиченим М. Г. није имао.

- Комшију познајем, живи преко пута моје куће. Фин је, никад нисам имао проблема са њим. Ко је учинио и који је разлог стварно ми није познато - рекао је Јоцић.

Он наводи да сина није познавао.

- Кажу да су отац и кум ту живели, да ли јесте или није не знам. Нисам познавао сина, оца знам јер је долазио.. Познајем га овако, живи преко пута моје куће. Никада није било проблема, увек је љубазан, фин човек. Никада нисам имао, нити ја, нити неко од нас неких проблема - прича комшија

Комшије кажу да нису чули ништа неуобичајено и да није било проблема са оцем и сином.

- Видели смо синоћ хитну у полицију, шокирали смо се када смо јуче чули шта се десило, прича један од комшија. Комшије сведоче да је отац са кумом живео у сутерену куће, под киријом, око годину дана - кажу они.

Према њиховим речима, М. Г. је надимак Муса, а продавао је некада на бувљаку,

- Био је фин човек. Дође до оближње продавнице по намирнице, купи некад и ракијицу али га никад нисам видео пијаног. Син је долазио повремено, можда је и он живео ту али смо га ређе виђали - причају комшије.

- Полиција је по доласку на лице места затекла беживотно тело, нож и трагове крви који су брисани па су отац и син задржани. Истрагом је бити утврђено на који начин је настала кобна повреда.

(Блиц)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".