Део њене каријере и живота обележила је веза са колегом Немањом Стевановићем, са којим је имала бурну љубав и са којим је ушла и у један ријалити. а након што се та љубав завршила, певачица о својим љубавима није говорила у јавности.

Посветила се каријери, међутим, уследио је тежак период живота, тачније болест Милене Ћеранић о којој она дуго није могла да прича.

Наиме, Милена је, како је испричала, била анорексична, имала је само 43 килограма и модрице на задњици од костију које су због наглог мршављења искочиле.

Фото: АТА имагес

 

- Дуго нисам могла да причам о томе, јер је оставило озбиљне последице на мене, знаш, буде ти криво што су те погрешно видели, видели су ме онако како су ме медији представили. Истина ме никад није болела, макар да јесам, никад се не бих љутила. Таква сам, болујем од зла. Јесам зла, баш ме брига, зла сам себи, нисам вама, или моји лоши поступци, лоше поступам према себи, а не према вама, ко сте ви да судите о било чему? Радила сам доста са психологом на томе и сада могу да причам и јако сам поносна на себе, заиста, због тога - рекла је једном приликом певачица за „Мондо“.

Фото: АТА имагес

 

Болест Милене Ћеранић иако је била окрутна и на многе сфере њеног живота је утицала, певачица је ипак успела да из те животне битке да изађе као победник, а једном приликом је испричала да су за губитак килограма, осим стреса, заслужни и тешки послови које је прихватала да ради у поменутом ријалитију, како би избегла провођење времена са другим учесницима, али на екрану то није деловало тако. Каже да је после свега, ипак задовољна својим понашањем.

БОНУС ВИДЕО: