Последњих месец дана Жапцу се нагло погоршало здравствено стање, због чега се осећа веома лоше. Бивши партнер Гоце Божиновске каже да му отказују унутрашњи органи и да по други пут води највећу животну борбу. Подсетимо, контроверзни бизнисмен је 2012. године тешко рањен кад је непозната особа у њега испалила више хитаца из аутоматске пушке. Том приликом му је метак прошао кроз мозак, због чега је неколико пута оперисан, а како је испричао у емисији "Сценирање" на Курир телевизији, две трећине главе му је пластично.

- Нисам добро, имам озбиљних проблема са здрављем. Свашта нешто. Одлазим полако. Простата, бубрези, отишло, не ради... Нигде не излазим из куће, све је критично. Доктор ми је нашао да имам специјални вид деменције и да ми одумиру мождане ћелије много брже него код обичних људи, тако да је мој мозак стар деведесет година. Озбиљна болест је у питању - причао је Жабац једва разумљиво, па наставио: - Нисам способан ни за шта. Сви објављују ко је више болестан, Брус Вилис болестан, Шерон Стоун болесна, има и наших познатих који путују без повратка. Долази време да ја полако одлазим. Болујем од деменције, глава ми је скроз отишла. Начет сам, органи ми одлазе, ето, прошао ми је рок употребе - пожалио се он.

Одговорио је и на питање да ли је Гоца упућена у његово здравствено стање:

Фото: ТВ Хепи принтскрин

 

- Гоца? Чујемо се понекад, шта ће, јадница, и она има мука. Не вади цигару из уста. Али не могу да бринем о њој јер имам својих животних проблема. Дај боже да претекнем, али тешко. Два пута сам био мртав, па ми је свеједно да ли ћу сад да умрем. Ја сам живи леш - поновио је он.

Тубић је пред пандемију короне заказао венчање с другарицом Меланије Трамп, координаторком за европске инвестиције за Србију Маријом Вурник Луковац, али је то морао да откаже:

- Све је било планирано, али је отказано. Нема ништа од свадбе јер сам ја готов. Марија је ту уз мене, води ме код лекара, само ме она гледа и брине. Шта ће, терет сам јој, али ме воли па трпи жена. Глава ми је трајно оштећена без могућности излечења и таквог мушкарца може да воли само жена као Марија - поручује он.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".