Певачица Данијела Мартиновић позната је по дугој вези са Петром Грашом. Међутим, Петар се оженио ћерком свог дугогодишњег пријатеља Тончија Хуљића, Ханом која је од њега млађа 24 године. Када се открило да је Данијела дала шансу новој љубави, дала је краћу изјаву:

- Нисам се надала да ће мој љубавни живот бити занимљив јавности. Мало ме је све то затекло - рекла је кроз смех певачица Данијела Мартиновић (51), која је у вези са крим-инспектор Јосипом Плавићем.

- Предивно нам је. Заиста желим да се сви осећају онако како се ја осећам сад - рекла је Данијела.

Певачица је у вези са полицајцем Јосипом Плавићем, кога је упознала након што је пријавила крађу идентитета на интернету коју је Плавић успешно решио: 

Певачица и Јосип имају много сличности иако не делује тако на први поглед: 

- Данијела и Јосип су супер пар. Обоје су велики позитивци, отвореног ума. Њега знам, има десетак година, када се развео. Ниједну ружну реч тад није рекао о бившој супрузи, а поносан је на ћерку коју имају. Данијелу исто знам годинама. Она и Јосип јако слични и зато мислим да одговарају једно другом, иако можда на прву изгледају потпуно различито, као небо и земља, она ситна и плава, пева домаћу глазбу, а он снажан и јак, прави рокер - рекао је раније њихов заједнички пријатељ.

Нови дечко Данијеле Мартиновић приватно воли рок, па се и облачи у том стилу.  Исцепане фармерке и кожне рукавице заједно са сребним накитом су какатеристични у његовом начину облачења. Годинама око врата носи крст и наочаре. Обожава да свира гитару, а његова добра познаница изјавила је да врло добро свира. 

- Могу рећи да је супер лик. Данијела је исто на прву јако симпатична и драга те ми је јасно да се између њих двоје створила хемија - рекла је Плавићева познаница.

(24 сата хр)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".