Иза Жељка Шашића стоји каријера за сваку похвалу, бројни хитови који се и данас певају, али певача живот није нимало мазио. Он је о свом животу говорио за "Супер ТВ".

- Сигурно сам пуно пута погрешио у животу, не само у каријери, време негде покаже да ли је могло боље. Суђено је да се тако деси. Треба корачати кроз живот храбро, ићи до краја и бити позитиван. Имао сам и те како негативне фазе, и оне су проистекле можда из грешака. Није на одмет поразговарати са стручним лицем или духовником, отворен разговор са пријатељем, помаже, прија срцу, души, телу, глави – искрен је Жељко. 

Фото: АТА имагес

 

Шашић је открио и да је био и на психотерапијама: 

– Био сам како нисам, и било ми је дивно, нисам ни знао колико је то лепо, милина. И кад ти није ништа треба да одеш, а камоли када имаш проблеме. Када те боли, знаш шта ти је, то је друга бол.

Данас немамо прилику да Жељка видимо тако често, па је открио да ли и даље наступа: 

– Наступам, хвала Богу. Нисам се повукао. Можда сам неке ствари превазишао, као што су друштвене мреже мене превазишле. Нисам срастао са телефоном за разлику од млађих генерација, којима је то малтене део тела. Чак више, телефони ме нервирају, вратио бих се у време фиксних телефона и писама. Стално траже пуњаче, испразнила им се батерија, робија или што би ми Земунци рекли венчаница – нашалио се Шашић, те је додао:

– Наместио сам себи да задајем обавезе које могу и физички и психички да испоштујем. Десе ми се понуде, које што би неки рекли, не смем да одбијем, али кажем да немам снаге, пући ћу негде, обрукаћу се, а то не желим. Када сам изашао, био сам у великој машини, мени то није пријало, без обзира што сам био клинац.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".