У астрологији се један хороскопски знак сматра миљеником среће, а то је Стрелац.

За то је заслужан његов владар Јупитер, планета среће, просперитета, обиља и моћи. Иако је Стрелац срећан знак захваљујући утицају своје владајуће планете, ови храбри људи вероватно и сами стварају добре прилике комбинацијом оптимизма, авантуристичког духа и самопоуздања својствених њиховој природи.

Стрелчеви су отворени, друштвени, шармантни, знатижељне природе и увек гледају на живот с ведре стране. Чак и када пролазе кроз изазове, никада не губе оптимизам, а управо је то њихова супермоћ. Стално им се отварају сјајне прилике, а успех наизглед постижу без много труда.

Фото: Профимедиа

 

То није само зато што су миљеници Фортуне већ и због њихове радозналости, жеље за новим искуствима и флексибилне природе, која им омогућује да живе у тренутку и успешно се прилагођавају околностима.

Слободног су духа и спремно преузимају ризике, а то им се обично исплати у животу. Неустрашиви су, сналажљиви и способни да из сваке ситуације извуку максимум, а наглашено самопоуздање подстиче их да се боре за оно што желе. Будући да имају оптимистичан став и не боје се изазова, не чуди што су често срећни, задовољни и успешни у животу.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".