Катарина је позната по томе што направи добру атмосферу на својим наступима. Она доста ради, па тако некад нема ни довољно времена за квалитетан сан, па због тога наруши здравље.  

Музичка звезда је гостовала у "Сценирању" на Курир телевизији  у којој је открила који је био најтежи период у њеном животу: 

- То је било после "Фарме", избацила сам песму "Лутка" која је убрзо оборила поједине рекорде и постала велики хит. Тада сам радила седам дана недељно и префорисарала сам се, нисам довољно спавала и нисам се чувала. Добила сам полипе на гласним жицама. Морала сам да их оперишем, није могло да прође једноставније. После тога, девет месеци ми је трајао опоравак и нисам имала глас - започела је Грујић, па наставила:

- То је заиста био најгори период, јер се свима глас враћа после месец дана, а мени није. Девет месеци нисам имала глас, доктори су све закачили, а ја сам поштовала све што су ми рекли. Лош је осећај када немаш нешто што цео живот волиш, што је љубав највећа, па чак и за нормалан живот, нисам могла ни да причам, а камоли да певам.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".