Зорица, као и увек без длаке на језику, није бирала речи када је коментарисала Далилу Драгојевић, те ју је жестоко испрозивала.

- Оно што сам ја имала искуство са њима у тројци, то је катастрофа, они су они најгори профили играча. Глуме силу, одвратно! Немам лепо мишљење о Далили и Дејану. На почетку ми се чинило да су се договорили, Далила је склона томе, свашта се прича, да је имала авантуре у том браку. Зоки Шумадинац је рекао када је гостовао код Душице. То је позната ствар, сви знамо шта је радила. Осилила се, њен профил мозга ми се не допада, одвратна ми је! Што се тиче овог учешћа, деловало ми је да су се договорили да праве причу, јер су превазиђени ријалити играчи, то коментарисање није интересантно. Гађају на много високу позицију, то сигурно. Међутим, она се завозала, измакло јој контроли што се тиче емоција према Цару! И она и он су се зезнули, за то је знала Матора - прича Зорица, па додаје:

- Прича се да је била са једном задругарком, па са ким би могла бити него са Матором, њих две се знају дуго... Ја немам ништа против, али види се да имају тај присан однос, и колико сам чула по граду, Далила има пуну подршку од Маторе да се пресели у Београд - додаје Марковићева.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

Осврнула се и на Филипа Цара, чије јој се понашање у овом љубавном троуглу допада:

- Далила се боји, јер Цара боли уво! Она нема поверења у њега, он је стварно цар. Допало ми се нејгова излагање, био је врло искрен. Као такав, саосећајан је, реагује правично што се Дејана тиче и он га мало кочи. Допада се она њему, нема ту говора, али није мислила да ће то бити толико страшно. Она се само курчи, нешто изиграва, глуми... Она не плаче због Дејана, већ кад се покачи са Царем. Она је Дејану била и мама и тата и баба и деда - прича Зорица.

Марковићева не може да верује да се Дејан одрекао родитеља због Далиле, па се осврнула на његову мајку Биљану Драгојевић:

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

- Шта ће жена да ради? Како је то могуће да се дете не јави мајци због неке девојке. Како да имам лепо мишљење о њему кад се одрекао мајке? Што би реко Чорба, због сто грама меса... Многе ствари су сумњиве... Стравичне ствари је она радила по Тузли, то су медији писали, недавно сам читала. Откуд знам, правила је неке пизда*ије, катастрофе... Колико чујем, прича се да их је много имала тамо. Одвратна ми је јер је дрска и безобразна. Она је напала Сандру Чапрић без разлога, ту је све почело и измакло се контроли. Тешко да ће овако издржати до краја, тек је ово почетак, а дуг је период где може свашта да се деси. Може да се деси да се њих двојица пошибају, тензија расте. Цар је Луна, Далила Слоба, а Дејан Кија... Цар не игра на ту карту, он би њу кре*но свакако, ко и сваку пре ње. Она данас рида, и дође Филип, покрише се по глави, а види се јасно где му је рука, па то је дно дна. Откриће се ту тек прљав веш кад крене свађа, а гореће кад уђе неко да помрси конце. На пример, Маја може и те како да помрси конце Далили. Далила јесте језичара, али и Маја је опасна. Гледаћемо катастрофу - закључила је Зорица.

(Пинк.рс)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".