Певачица је у емисији "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" признала да је користила лек за смирење ксанкс, пошто је имала несанице. Разлог за то је била љубав коју је осећала према једном мушкарцу: 

- Шта је вама тада значио Ксанакс?- упитала је певачицу Славица:

- Сан. Ја нисам могла да спавам зато што сам ја била тада у једној вези, а заљубила сам се у другога- искрено је одговорила Манојловићева која ипак није желела да призна ко је мушкарац у којег се заљубила, а ко је особа с којом је била у вези.

Рада је направила животне промене, прекинула је сарадњу са менаџером, па је на његовом месту запослила сестру. Сада је проговорила о куповини стана: 

- На добром сам путу да реализујем куповину стана и његову локацију ћу крити колико год је то могуће, зарад свог мира. За почетак ћу мало да се кријем, тако ми је много занимљивије. Схватила сам током ове медијске илегале да сам доста одморила душу и смирила се. И да, нећу купити стан у Београду, макар засад. За то што до сада нисам купила свој стан нећу кривити никог другог, јер прва ја нисам била неко ко зна с парама. Давала сам 20.000-30.000 евра само за један спот, тако да сам могла одавно да купим стан уместо што сам снимила два-три спота. Али добро, не жалим се, некад су се та улагања исплатила, некад не. Углавном не можеш да добијеш ако не ризикујеш - искрена је била Манојловићева.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".