Певачица Маја Николић је жестоко оплела по РТС-у и музичару из Чачка, који ће песмом "Само ми се спава" представљати Србију на престижном музичком такмичењу у Ливерпулу.

Фото: В. Данилов

 

 

- "Лук 'Црнаковић', познатији као Лук Блек, сестрић је прошлогодишње представнице Србије на Евровизији, Констракте. Она му је и дала идеју за песму када јој се на једном састанку пожалио како му се стално спава. После свега неколико минута, Констракта му је дала папир на коме је био написан текст песме "Само ми се спава". Она је рефрен за песму смислила за само три минута, док су њих двоје седели у кафићу и пили кафу. Дала му је и идеју да у текст дода и део на енглеском. Лук ју је одмах послушао, а остало је историја - пише у видео-снимку на Мајином Инстаграму, који је поделила са Тик тока.

 

 

Николићева, која је неколико пута учествовала на избору за домаћег представника на Евровизији, каже да РТС бира жири којим затим диригује!

- Констракта је само препустила трон Луку! Жири је био намештен и веома смешан! И да њих двоје нису род, остајем при ставу да је жири без везе. Докле год РТС даје некомпетентним људима да бирају представника, у Србији никада неће победити певач који је миљеник публике. То није поштено! Треба да се цене гласови публике јер је она најмеродавнија, а не да Јавни сервис поставља жири у своју корист - сматра Маја и додаје да се челницима Јавног сервиса не допада то што отворено говори о проблемима на такмичењу:

- Забрањена сам на РТС-у јер храбро, искрено и отворено износим своје ставове. Двадесет година ме нису позвали ни у једну емисију.

Фото: Д. Цакић/АТА имагес

 

 

- Његово шапутање је апсолутно неразумљиво! "Спавала" сам током његовог наступа. Надам се да Лук неће обрукати Србију, јер има занимљиву кореографију, иако је мрачна, са ђаволима, реповима и илуминатским порукама. Једино ми се допада продукција песме. Без обзира на све то, као велики патриота, желим му срећу. Увек навијам за Србију!

Маја Николић каже да је већи део стручног жирија у финалу фестивала Песме за Евровизију био нестручан.

- Лена Ковачевић је танка џез певачица, без награда и искуства. Невена Божовић је млада и тек треба да се докаже, а притом је учествовала на Евровизији и лоше се пласирала. А Цоби, ко је је*ено Цоби?! Само Саша Локнер има кредибилитет и искуство да буде у жирију - сматра она.

С друге стране, Констракта тврди да није у сродству са Луком и да је лаж како је искористила свој утицај да би он победио.

Фото: АТА имагес

 

 

- Нисам Лукова тетка, нити сам му писала песму, али свако има право да пише и говори шта жели. Таман посла да је захваљујући мени победио! Истина је само да му је један члан мог тима помогао да што боље осмисли наступ и побољша певање - каже Констракта и додаје да би сви требало да га подржимо:

- Незахвално је да прогнозирам да ли ће победити на Евровизији. Треба што боље да се припреми, а остало је на публици и жирију. На људима је да га подрже, као што су и мене прошле године.

(Информер)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс&