Родитељи Анђеле Ђуричић су наводно након њеног признања да ју је Звездан Славнић ударио, поднели кривичну пријаву против њега.

Анђела Ђуричић је подсетимо пред камерама признала да ју је ударио Звездан Славнић када се пожалила најбољем другу Микици Бојанићу, због чега је њена породица из Црне Горе одлучила да реагује.

 

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Звездан Славнић је један насилник и монструм који бије жене. Нико не верује када Ана прича о томе, када износи детаље његовог насилништва. Само ми који смо били блиски с њима у време када су били заједно знамо како је Ана пролазила у свађама с њим. Знао је да је да избаци на терасу на минусу, да се смрзне, тако ју је кажњавао. Коначно је дочекала својих пет минута да каже целу истину, коначно ће ред и закон да сазна за све што је радио, а није био осуђен и није одговарао пред законом. Ово је само почетак његове пропасти, не слути шта га чека ускоро. Он мисли да је недодирљив и да му нико не може ништа јер је у "Задрузи 6", али гадно се преварио. И те како има закона за њега - прича извор за Републику и наставља:

 

 

- На мрежама је испливао снимак на ком се види како Звездан прети Анђели, а потом је удара руком у главу, а она је то пре неки дан демонстрирала док се жалила Микици на Звезданово понашање. Причала је све у шифрама јер га се плаши. Воли га, али га се и плаши. Усадио јој је страх у кости. Не сме сада да га остави. Када је ово видео њен тата Велиша, није часио ни часа, већ је одмах поднео кривичну пријаву против насилника. Он ће да уради све да га стрпа у затвор. "Прво нас је понизио, укаљао је нашу ћерку, обрукао је и печатирао као девојку лаког морала. Сада је почео да је малтретира и да је бије. Неће моћи док сам ја жив. Има да му ставе лисице не звао се ја Ђуричић Велиша. Ово је крај његовог постојања" .

 

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Анђелина мама је у лошем стању од кад је видела ту ћушку, што би рекли млади, не може ни да једе ни да спава. Велиша пакује ствари и долази инкогнито за Београд да реши све у полицији. Једино тако може да пријави насилништво. Не може да делује ако није у Београду. Ђуричићи се неће смирити док не виде да је полиција закуцала на врата "Задруге" да приведе Звездана. Велиша је свестан да ће бити по његовом јер, поред свих детаља које је Ана изнела, а у вези са су свим Звездановим психичким и физичким насиљем према њој, нема шансе да не реагују. Макар да заплаше тог манијака, да се смири. Он је бивши робијаш. Има стажа и година у затвору. За такве је највећа ноћна мора да им неко каже да ће поново иза решетака. Велиша је сазнао да Звездан има више кривничних пријава од људи из кладионица, теретане, с улице, све њих је тукао. Само чекајте, њега ускоро хапсе у "Задрузи".

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс&