Овог пролећа све знакове Зодијака пратиће срећа, али ће звезде бити посебно наклоњене следећим хороскопским знацима.

Ован

Генерално ова година је срећна за Овнове, а они ће повољности посебно осетити на пољу финансија. Планета Јупитер, која влада срећом и богатством, налази управо у Овну, отуд и толика срећа за припаднике овог ватреног знака. Овнови су храбри и самоуверени, а овог пролећа ће те њихове особине бити посебно изражене.

Фото: Профимедиа

 

 

Смеше им се изузетни пројекти, напредак у каријери, а неки ће чак постати познати. Ово није време када треба да сумњате у себе. Ослушкујте интуицију и не дозвољавајте да вас поколебају туђа мишљења.

Бик

Наредни период за Бикове може да буде и стресан и напоран, али ће они из истог испливати снажнији. Ако сте припадник овог хороскопског знака дозволите себи да се одморите и препустите ситним радостима. Промена перспективе ће донети нове прилике,али и нове спознаје.

Време је за нове активности, нови курс или бизнис. Ваша енергија ће се променити, па ћете на све гледати позитивније, а то ће дефинитивно донети и резултате.

Шкорпија

Изузетан период за напредовање и реализацију нових пројеката. Шкорпијама ће се наредни период исплатити, а добиће и подршку од својих ближњих.

Представници овог хороскопског знака ће уживати у сваком новом дану. Не устручавајте се да промените радно место ако вам неко понуди. Ово је идеална прилика за промене и учење нових ствари.

Водолија

Ексцентрична Водолија коначно ће пронаћи начин да своје идеје наплати. Исплатиће им се рад и труд, а добиће велику подршку од пријатеља и у радном окружењу.

Фото: Профимедиа

 

 

Водолије у овом период имају изражен фокус и успех им је приоритет. Ако истрају и нико други им не заокупира пажњу, успех им је загарантован, пише Најжена.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".