Упркос свему, успели смо да дођемо до информације да се ради о трагичном догађају који је певачицу задесио. Наиме, Милена је већ дуже време у вези са момком кога је вешто скривала од јавности. Све је било толико идилично да су њих двоје чак и размишљали да стану на луди камен.

Фото: Промо

 

Ипак, Миленин момак доживео је тешку саобраћајну несрећу, када га је аутомобил при пуној брзини покосио с колосека, након чега је на месту остао мртав. Милена од тада не може да се помири са чињеницом да њен дечко није међу живима.Ово је само прића која прати нови спот певачице.

Фото: Промо

 

С обзиром на то да да се Милена никада није опробала као глумац, она је од екипе добиола похвале да се одлично снашла и да је своју улогу феноменално одиграла.

Наима певачица данас представљна на Yоу тубе каналу нови спот за песму ”Још те има ту” и после дуже дискографске паузе једва чека да чује коментара публике.

- Веома ми се допада финални резултат спота,а надам се да ће сјајне утиске имати и публика чији суд ми је најважнији. Ово је први сингл који најављује албум који је увелико у припреми - завршава Милена.

Нову песму и спот погледајте у послушајте у видеу испод:

БОНУС ВИДЕО: