Данашња тешка саобраћајна несрећа која се догодила испод Панчевачког моста у Улици Вука Врчевића узнемирила је целу Србију. Камион је прегазио девојчицу од 17 месеци која је преминула на лицу места.

Рођак породице која је изгубила данас ћерку је открио да је ова породица већ доживела сличну трагедију када им је дете страдало док се играло на улици. Мајка девојчице која је данас изгубила живот огласила се за "Курир".

"Молила ме да иде код баке да се игра и ухватила брата за руку који има 5 година и он је на секунд пустио. Он је кренуо да се игра, и хтео да је повуче, али је пустио, мали је. Тад је наишао камион и само сам чула ударац. Истрчала и кад сам видела сцену, онесвестила сам се", рекла је мајка трагично настрадале петогодишње девојчице.

Рођак породице додаје да је возач камиона наводно телефонирао у тренуцима несреће. Један очевидац и пријатељ породице су навели да су видели шта ће се догодити и да су појурили да спрече несрећу.

"Нису видели ни нас ни дете, кад сам му рекао да је згазио дете рекао ми је да лупам глупости", каже саговорник.

Возач камиона у протекле две године није имао саобраћајних прекршаја, на алкотесту био је негативан. Према речима очевидаца, камион је дете ударио испред породичне куће. Медији преносе да је мама девојчице била поред ње у тренутку несреће. Очевици потврђују то, чак кажу и да ју је мајка држала за руку.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".