На неколико Инстаграм страница, синоћ се око три часа појавио низ фотографија и видео снимака на којима се види права драма, у којој је главни актер био неидентификовани младић који је претио да ће скочити са ограде Бранковог моста на бетон.

Како се наводи, све се одвијало између два и три часа иза поноћи.

На лице места су брзо изашле снаге полиције, ватрогасаца и хитне помоћи. Према коментарима на друштвеним мрежама, драма је трајала између 45 минута и једног сата.

 

 

Како се наводи у опису објава, са младићем су причали припадници полциије који су кроз разговор покушали да га убеде да одустане од самоубиства. За то време, испод моста, на шеталишту, ватрогасци су започели посављање душека. Само захваљујући правовременој рекцији полиције, младић је савладан и пребачен је на сигурно.

За сада није познато због чега се одлучио на овај корак, као и његова старосна доб.

СОС Телефон за помоћ особама које размишљају о самоубиство

Број 0800/309-309, опција 1, СОС телефон је који ради 24 сата, а на који се јављају стручњаци за спречавање самоубиства - лекари Клинике за психијатријске болести "Др Лаза Лазаревић".

Служба ургентне психијатрије прима пацијенте 24 сата без заказивања, без књижице и без плаћања, а Центар за ментално здравље од 9 до 18 прима без заказивања.

Уколико вам је потребна помоћ, сваког дана можете позвати и волонтере Центра "Срце" од 14 до 23 часа на број телефона 0800-300-303 или им се обратити мејлом на вања@центарсрце.орг, као и преко чета на сајту www.центарсрце.орг.

 

БОНУС: ВЕЛИКА ТРАГЕДИЈА КОД БАЧКЕ ТОПОЛЕ: Први снимци након пожара у ком је страдало двоје деце

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".