Непосредно пре него што је упознала адвоката Николу Радојевића, са којим је данас у браку, и са којим има двоје деце, Кристина Раденковић окончала је вишегодишњу везу.

Фото: Инстаграм принтскрин/крисраденковиц

 

 

Љубавна прича на коју је почетком 2014. године званично ставила тачку почела је 2004, а главни мушки актер био је рукометаш Љуба Јовановић, широј јавности познатији као бивши муж Наташе Беквалац.

Кристина и Љуба упознали су се у Новом Саду и у више наврата започињали романсу и раскидали.

 

Фото: АТА имагес

 

 

- У Љуби пре свега имам истинског пријатеља за цео живот. Срећна сам и поносна на наш однос. Он у мени успева да пробуди нека од најлепших љубавних осећања и хвала му на томе. Када сад размишљам о нашој вези и правим ретроспективу, схватам да смо једно крај другог емотивно сазрели и да је то што смо поново заједно можда и најлепша ствар - поручила је Кристина 2013. године, када не само што су дали нову шансу љубави, већ су одлучили да започну заједнички живот.

Како је магазин "Сторy" тада писао, чим је упознао Наташу, Љуба је решио да стави тачку на романсу са Кристином. Тада се наводно одиграо и "историјски" сусрет две лепе Новосађанке, и то на Београдском сајму, где је Кристина пришла Наташи и представила јој се следећим речима: "Ја сам Љубина бивша девојка", а збуњена певачица јој је одговорила да не зна о чему прича. Сусрет је, како се писало, био веома напет.

- Тачно је да смо Љуба и ја били заједно. Али више нисмо. Желим му сву срећу са Наташом - изјавила је тада Кристина за "Сторy".

Ипак, врло брзо су схватили да нису суђени једно другом, па је свако кренуо на своју страну, а данас обоје уживају у складним породицама са новим емотивним партнерима.

БОНУС ВИДЕО: