Иако су имали неколико жустрих свађа, Тара је по уласку у "Задругу 5" открила да су репер и она остали у пријатељским односима.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Симова је у "Задругу 5" ушла са жељом да покаже своју другу страну, надајући се да више неће имати емотивне сломове. Међутим, оно што ју је тотално пореметило је то што се нашла у истом простору са својим бившим дечком из "Задруге 3", Матејом Матијевићем. Њих двоје су били везани лисицама у оквиру специјалног недељног задатка, а ова близина помогла им је да схвате неке ствари. Матеја је дефинитивно потврдио себи да више никада неће бити са њом, што је и Тара схватила после журке где је покушавала да привуче његову пажњу.

Синоћ се у Белој кући одиграла емисија "Номинације", где су такмичари пете сезоне бирали између Далиле Драгојевић и Филипа Цара. Овај љубавни однос подсетио је Тару на њену причу са Ша, па је током номинација имала излагање које је довело до тога да се посвађа са Марком Ђедовићем.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Тара је тада истакла да никога није волела као Матеју, као и да њена љубав са Ша није била ни приближна томе и да се каје што је уопште улазила у однос са репером, јер сматра да сав хаос који је настао због тога није био вредан. Ђедовић ју је напао, те истакао да она покушава да се "пере" и да се не каје што је повредила реперову бившу жену.

Након силних дешавања у Задрузи, репер је коначно одлучио да се огласи и прокоментарише ову ситуацију.

- Истина је да наша веза није могла да успе зато што је она увек волела Матеју, што се и доказало сада у "Задрузи 5" - започео је Ша, па наставио:

- Само могу да кажем да сам ја у вези био исправан 100% и да ми је драго да се коначно види у чему је и у коме увек био проблем. Тара у суштини никад није знала шта хоће, мада, ето, све то могу да припишем њеним годинама. Желим јој срећу у "Задрузи", то свакако, и да прође што лакше кроз сваки месец проведен тамо - истакао је репер.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

У "Задрузи 5" се догодила још једна занимљива ситуација. Тара и Фран Пујас су закопали ратне секире. Подсетимо, Пујас је током "Задруге 4" био нераздвојан са Ша, а као један од разлога за прекид пријатљства током емисија "Народ пита" наводио је управо Симову. Упитали смо Ша и шта мисли о њиховом помирењу.

- Тара ми никада није бранила да се дружим са њим, имала је увек лепо мишљење о њему, као и ја. Тако да, то ми је сасвим нормално - закључује Алексић.