Тамара је рекла да јој је било дивно радити са редитељем Милошем Аврамовићем и посебно глумцем Љубом Бандовићем, али и да је прижељкивала да има акционе сцене.

- Сценариста Петар Михајловић рекао: "Шта сад ти хоћеш? Да јуриш по улицама?" Па наравно да хоћу!, "Не може". Није било у том смислу акционих сцена, али ко зна можда успем да убедим Милоша и Петра, рекла је Крцуновић.

Према њеним речима, први филм из серијала "Јужни ветар" је привукао гледаоце, који су се везали за ликове које играју Милош Биковић и Миодраг Радоњић.

 

 

- Они су стварни ликови, хероји и антихероји у том филму. Много деце, младих, који су одрастали у Београду, могли су да се идентификују са њима, да неки добри квалитетни људи, усред живота у земљи која је пролазила кроз разне фазе, скрену с пута, оценила је глумица.

Круцновић је додала да се ликовима свашта дешава, јер су упали у "вртлог из кога не могу да изађу", а десила се идентификација код гледалаца који су заволели ликове "Јужног ветра", који "имају неке ломове, добре и лоше стране".

Пошто се упоредо са глумом бави и продуцентским послом у позоришту, Крцуновић је рекла да јој је то природно, јер је имала осећај да треба то да ради, борећи се да слуша себе и своје потребе.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".