Водитељка Кристина Раденковић која води популарну "Слагалицу" на снимање емисије се појавила са рукама у завојима јер су јој лекари протеклих дана из једног зглоба извадили шипку, а у другом и даље има титанијумску плочу.

Кристина је објавила фотографију тик пред почетак снимања и показала руке које су завијене јер се и даље није опоравила од пада који је задобила на скијању у Француској. Кристина је и такмичење "Песма за Евровизију" водила са гипсом на обе руке, након чега је поново имала интервенцију.

Фото: Инстаграм принтскрин/крисраденковиц

 

 

- Јучерашњи дан је почео лоше и хвала вам свима на честиткама на које нисам стигла да одговорим. Али јуче ми је др Јовановић извадио шипку из десне руке тако да је са ношењем медицинских помагала готово. Оно што остаје за сада јесте титанијумска плоча у десном зглобу, а оно што следи је дуга рехабилитација... - написала је Раденковићева на друштвеним мрежама пре два дана, након чега с епојавила на послу.

Кристина је пре извесног времена до детаља описала како је дошло до пада на скијању:

- Ја сам током скијања у Француској пала пошто сам остала без снаге. То је могло да ми се деси и код куће. Изгубила сам равнотежу, био је мали нагиб и кренула сам да падам уназад. Подметнула сам руке да не бих сломила карлицу. Одмах сам знала да су обе руке повређене - навела је Кристина за РТС.

Раденковићева је тада додала и како је била одмах превезена у хитну помоћ и да су лекари већ тада изразили сумњу да ће морати да оперише десни зглоб, док је на левом био лакши прелом.

- Рекли су ми да снимим руку чим будем стигла у Србију. Отишла сам по мишљења четири лекара. Доктор Немања Јовановић са Института 'Бањица' дао је све од себе да не морамо да оперишемо зглоб. Међутим, после 24 сата, све се вратило у претходно стање и на конзилијумима је одлучено да ипак морам на операцију - рекла је водитељка РТС-ових квизова Слагалица и Стигни ме ако знаш.

 

 

Кристина је додала да јој је жао што је информација о њеној повреди узнемирила јавност.

- Није ми била намера да то оде у јавност, да сам хтела, огласила бих се путем друштвених мрежа - напоменула је Кристина Раденковић.

Навела је да се сада опоравља и да је захвална на подршци колега и пријатеља.

- Сада се опорављам. У другој сам трећини опоравка. Захвална сам на великој подршци свих колега са РТС-а. На посао сам долазила уредно, са гипсом. Прсти су ми били покретни, што је лекарима било нарочито важно - рекла је Кристина.

БОНУС ВИДЕО: