Близанци

Близанци могу бити непредвидиви. У једном тренутку су топли и гостољубиви, у следећем су хладни, удаљени и непријатељски расположени. Једина ствар на коју можете рачунати је да никада нису потпуно равнодушни. Али зашто су Близанци тако хладни? Ако сте их повредили, или ако је неко кога воле повређен, они намерно стављају свој лични термостат на хладно, на веома хладно. Није их брига да ли имате добар изговор за оно што сте урадили. Они ће потпуно игнорисати ваша осећања и бити "зид" када покушате да разговарате са њима.  

Фото: Профимедиа

 

Рак

Зашто су Ракови тако хладни? Можда се питате како се неко рођен у знаку Рака може сматрати хладним када се зна да је тако пун љубави и емоционалан. Али њихове емоције могу постати узрок за тако нешто. Ако су у прошлости били повређени или их је неко на неки начин издао, могу постати „лед“. Они ће се понашати као да не постојите за њих. Чувају љутњу, постижу поене и постараће се да њихов непријатељ плати за било који злочин који им је починио, пренсои "Женски магазин".

Девица

Постоје тренуци када Девица заиста верује да је најпаметнија особа и да сви остали нису тако бистри као она. Девице воле да уче и показују шта су научиле. Али зашто су Девице тако хладне? Пошто су толико фокусиране на оно што им се дешава у глави, понекад могу да игноришу оно што се дешава у њиховом срцу. Оне теже савршенству и због тога имају мало стрпљења за мане, грешке и ствари које нас чине људима. Девице нису намерно хладне. Можда чак и не знају како изгледају онима око себе.

Фото: Профимедиа

 

Јарац

Јарчеви не дозвољавају да их преплаве емоције. Пошто Јарчеви верују да је прави имиџ кључ успеха, они се старају да њихов став говори сам за себе. Они верују да превише емоција или заглављеност у прошлости може учинити да изгледају слабо. Па зашто су Јарчеви тако хладни? Зато што више воле да се на њих гледа као на практичне, логичне и људе који све држе под контролом.

Водолија

Зашто је Водолија један од најхладнијих знакова? Све је у жељи да задрже своје емоције под контролом. Водолије не желе да троше време да помогну некоме са емоционалним проблемом ако могу то да избегну. Они никако нису они којима треба ићи када вам треба раме за плакање. Наравно да могу изгледати као хладни и повучени, и то је њима потпуно у реду. Ако сте погрешили, то је ваша сопствена грешка, а Водолија ће показати мало – или уопште неће показати саосећање.

БОНУС ВИДЕО: