Журка за памћене у Требињу, а главни "кривац" била је Тања Савић која је протекле вечери наступила на "Мусиц фестивалу Требиње".

Екипа "Нпортала" била је са Тањом пред концерт, а певачица је за медије причала отворено о свему - од приватних тема, питања о старатељству над децом, могућношћу да добије још једно дете (по њеној жељи девојчицу - Алису!), све до планова на пословном плану.

Тања каријеру полако враћа "на место", веома је тражена, а и на приватном плану је решила бројне породичне проблеме. Она истиче како је коначно успела да добије старатељство над синовима, док се њихов отац, како тврди - не јавља.

- Већ сам добила старатељство, додељено ми је. Што се виђања тиче, отац се не оглашава, тако да ја не знам шта бих ту рекла - започиње Тања разговор.

Отац уопште не виђа децу?

- Не, не...

Био је 8. март, да ли су ти синови нешто поклонили?

- Јесу, пажљви су. Ја сам се много трудила и више него свим својим бићем, како умем и како знам и како су моји родитељи мене васпитавали да их васпитам и да имају све што један жив човек поседује.

Да ли су били груби према теби, да ли су те можда ударали или ти рекли неку ружну реч када су дошли из Аустралије?

- Та питања нису за камеру. Ја сам већ рекла какви су били на почетку и да су умногоме били окренути од мене. 

Брижна си мајка двојици синова, да ли би волела да имаш још деце?

- Волела бих, ја сам у више наврата говорила да бих волела да имам ћерку. Волела бих да се зове Алиса, можда.

Фото: Драган Гајић Гаја

 

 

Имаш ли удварача? Недавно си изјавила да си заљубљена. Чули смо и приче у јавности: "Тања Савић завела фитнес инструктора".

- Нема код мене удварача. Да сам заљубљена сам прошлог пута изјавила само да ме новинари не би више питали о томе. То да ли ја имам неког... Заиста бих затворила ту тему. Заиста имам свог фитнес тренера, зове се Никола, боксер је, али он је само тренер.

Да ли те припрема?

- Да, припрема ме као Едиту (смех).

Да ли и ти пожелиш неког колегу да удариш као она Инди?

- Не, не бих ударила никога.

А, фитнес инструктор, да ли те припрема за Арену, следеће године славиш 20 година каријере?

- Било би лепо, морам психички да се припоремим за Арену.

Да ли ћеш тражити помоћ психолога?

- Морам заиста психички да се припремим. Неке ствари сада излазе на површину, а понекад не знам ни зашто сам тужна. Неке ствари сада долазе на ред... Знам да ћу то изгурати. Плачем код куће када сам сама.

Фото: Драган Гајић Гаја

 

 

Можда је та туга јер деца не виђају оца?

- Нема то везе ни са чим, једноставно дође ми тако.

Рекли смо малопре да ћеш следеће године обележити 20 година каријере, какав је осећај с обзиром на то да си једина у потпуности опстала од прве генерације "Звезда Гранда"?

- Ја немам тај осећај, чудно је заиста. Мислим да смо сви јендаки, сви смо мање-више познати. Важно је бити човек.