Србин је убијен у пуцњави, а Босанац тешко рањен и до сада је ухапшено 5 особа, док се за убицом трагало дод анас.

Албанац, који се лажно представљао као Италијан, све време се крио у граду Адри.

Он је ухапшен у уторак у раним јутарњим часовима. Елитне јединице цивилне гарде упале су у кућу и ухапсили су га пре него што је успео да побегне кроз кров. Он је хтео да изађе на посредну улицу, међутим тамо га је сачекала група полицајаца.

Поменути Србин је страдао у крвавом обрачуну код Гренаде, који се догодио 13. јула прошле године нешто пре 19 часова. У пуцњави је рањен држављанин Босне и Херцеговине, који је хеликоптером пребачен у болницу и налази се на одељењу интензивне неге.

Шпанска полиција потврдила је да је убијени Србин имао 44 године, али његов идентитет никада није саопштен.

Мотив за злочин и даље није познат, а спекулише се да је дошло до обрачуна две криминалне банде око трговине дрогом.

У Србина је наводно испаљено више пројектила и страдао је на лицу места, док је Босанац задобио рану у пределу стомака и иако су лекари одељења за неуротрауматологију синоћ успели да га стабилизују, данас и даље помно прате његово стање.

Како су тада пренели шпански медији, све је указивало на то да су се две криминалне групе среле на једном од паркинга на подручја бране Рулес, месту на пола пута између обале Гранаде и главног града. Извршиоци убиства и покушаја убиства побегли су у једном или више возила на том подручју, и како је потврђено српским медијима, потрага за њима још траје.

(Република)

БОНУС ВИДЕО: