Ивана Дудић, која важи за једну од најлепших српских глумица, позирала је на плажи у купаћем костиму и изгледом многе оборила с ногу.

За Ивану кажу да је симбол природне лепоте, а на њено извајано тело ретко ко остаје имун.

 

 

Након што је глумица објавила фотографију на којој позира у једноделном купаћем костиму на плажи, очекивано, уследила је лавина коментара.

- Играла сам се у песку - написала је Ивана, а онда је уследило: "Ниси ни свесна колико си лепа", "лутка", "богиња лепоте"...

Иначе, Ивана, која је снимала интимне сцене са колегом Милошем Ђуровићем у серији "Црвени месец", открила је да ли јој је било непријатно у тим тренуцима.

Фото: Јутјуб принтскрин/ТВ Пинк

 

 

- "Црвени месец" када сам снимала, снимала сам са својим колегом са класе Милошем Ђуровићем са којим сам имала такав лав-хејт рилејшншип приватно где се 5 минута волимо па се 5 минута не волимо. Пречудан однос, али баш када смо снимали ту озбиљну интимну сцену и пуну страсти. На ливади под месечином, ја мислим да нас двоје тада нисмо разговарали - рекла је глумица.

- Није то да вас ставе у собу, упале камере и ви као радите шта хоћете. Не, то се тако не ради. То је нас четворо и јако је непријатно. Ту је сниматељ са камером испред нас, редитељ иза њега и гардероберка која чека да нас замота јер је напољу минус. Само ту чујеш редитеља "хајде ухвати га", "ајде, повуци је" и тако даље. Јако непријатно, није све тако страшно како је заправо, већ је све веома добро измонтирано - истакла је Ивана за Курир недавно.

БОНУС ВИДЕО: