Бранислав Лечић из првог брака има двоје деце, а из другог једно. Гостујући у једној емисији говорио је између осталог и о томе како се осећао када се први пут развео.

- Ја сам обе своје жене волео до коске. Са првом женом сам 13 година био у браку и имамо двоје деце, Ивана и Ану. Иван је завршио Правни факултет и сада се бави нечим сасвим другим, а то је кување. Прави је мајстор у томе. Друга жена је Нина са којом сам у браку био седам година и са њом имам Лава, који је сада пети разред.

Фото: Тара Радовановић

 

Развод од прве жене му је тешко пао и учинио га деструктивним и склоним пороцима.

- Био сам деструктиван. Пушио сам, пио сам, као да сам се самокажњавао. Највише сам био разочаран тиме због тога што нисам остварио жељу из детињства - да сачувам брак. Посебно зато што сам и сам дете разведених родитеља. Нисам се разочарао у жену. Није ми требало више од два месеца да се изборим са том емоцијом која је била губитак, али то да сам ја разведен ме је болело. После се то поновило - рекао је Лечић и додао:

- Схватио сам да љубав треба да буде нешто у шта верујеш и да не питаш за дужину трајања. Ми можемо да оптеретимо своје везе зато што нисмо у стању да живимо сад. Сматрамо да је то за вечност, почињемо да пројектујемо себе у партнера и ту настаје хаос. Нема идеалног. Човек не може да буде идеалан као ни брак.

Фото: Јутјуб принтскрин/К1 Телевизија

 

Глумац је констатовао да је у његовој професији јако тешко очувати брак због, како каже, карактеристичног ритма и темпа живота који не постоји у већини других професија.

- Имам сигурно себи да замерим много штошта. Као прво, тешко је у глумачкој професији сачувати брак! Та професија је чудна. Један разлог је сама професија која је неизвесна и тражи да радиш онда када већина људи одмара. Суботом и недељом рецимо ви трчите на пробе, представе, снимања и тако даље. Уме да поремети оне који нису научени на такав живот. Некад је срећно решење пронаћи некога из своје професије, али има случајева да људи једно другоме досаде због истих тема, а понекад дође и до суревњивости, јер се дешава да неко ради, а неко не ради. Из тих разлога и ту може доћи до раставе - рекао је Лечић.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: