Њена ћерка Николија се сада огласила и открила како се њена мајка осећа.

- Мајка је добро, не желим да разговарам на ту тему, желим да имамо мир у опоравку, најбитније је да је она добро - рекла је Николија.

Весна се још увек налази у болници, а не зна се када ће тачно изаћи на кућно лечење.

Фото: АТА имагес

 

- Весна се успешно опоравља, лекари прате њено стање и она је и даље у болници. Ускоро би требало да изађе - рекао је извор.

Иначе, Весна је и раније имала проблема са притиском.

- Весна је и раније имала проблем са притиском, одлагала је јер је мислила да ништа није страшно, да често људи у њеној околини имају сличне проблеме. Међутим, када јој је притисак толико скочио да није више могла да га контролише потражила је помоћ лекара. Они су је посаветовали да мора да угради бајпас, на шта је присатала. Операција је протекла у најбољем реду, јер је око ње био тим стручних и професионалних лекара - додаје извор за "Блиц".

Фото: АТА имагес

 

Весну очекује опоравак, па ће морати да се придржава савета лекара.

- Мораће да иде на редовне контроле и да пије преписану тереапију. Николија се толико узрујала, па је већ ангажовала и додатно медицинско особље које ће је са времена на време надгледати. Много се уплашила, за разлику од Весне која све прима са осмехом. Весна је велики борац. Доста ствари је у животу прошла, па је за њу ово како сама зна да каже “мачји кашаљ”- закључује извор за већ поменути лист.

БОНУС ВИДЕО: