Славнић је после неколико сати враћен у ријалити, а прво што му је након свега пало на памет да уради јесте да настави да малтретира своју бившу супругу Ану Ћурчић, а након што је покушао да преврне кревет на којем је она седела, наставио је да је застрашује, да је вређа, псује и да јој прети, а обезбеђење и задругари су га једва задржали да не насрне на њу.

Кума Ане Ћурчић, Милена Качавенда, је открила да не може да тврди да се ради о пријави коју је она лично поднела против Славнића, али да се нада да је заправо о томе реч. 

- Нико из Анине породице није подносио још увек никакву пријаву против Славнића, а ја јесам и то је већ познато. Против Звездана сам поднела кривичну пријаву за увреду части, јер је износио разне бљувотине на мој рачун. Ја имам два пунолетна сина код куће и нема потребе да они слушају како Звездан прича да је њихова мајка с*ксуално општила са Ацом Булићем, Аниним бившим супругом, а чак је споменуо и једног покојника. Верујем у наше правосуђе, могуће да су брзи и да је давао изјаву због моје пријаве. Видели сте како је реаговао када се вратио у кућу - каже Милена Качавенда.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Zadruga Official

 

 

Ана у току једне од емисија, уживо у програму тражила од ње да поднесе пријаву у своје име. 

- Ја знам да је Славнић већ неколико пута извођен на захтев полиције и тужилаштва, е сад да ли је ово ноћас за мене не знам још увек. Анин адвокат има пуномоћје за све, тако да може бити у питању и пријава коју смо поднели у њено име. Будући да адвокат има пуномоћје, Ана није лично морала да даје изјаву, а по његовој реакцији бих свакако рекла да је у питању или ова или моја пријава - закључује Качавенда.

(Сребија Данас)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".