Они су се на Инстаграму снимали видно бледи и исцрпљени, нису могли да устану из кревета, а како кажу, „покосио“ их је вирус. Љуба се сада поново огласио на мрежама, објавио је снимак, и истакао да је ово пакао што му се дешава.

– Кажу да овај вирус траје две недеље, и сад имам 38.5. Ја ћу полудети ако будем морао да лежим 14 дана са овом температуром, ово је пакао, рекао је Љуба.

Фото: Инстаграм принтскрин/љубаперуцица

 

 

Он је истакао да узима све неопходне лекове, храни се здраво, али да му ништа не помаже.

– Верујте ми пијем све, антибиотик, пробиотик, сируп за кашаљ, за имунитер, инхалација, и на све то купање у алкохолу да скинемо температуру пред спавање јер буде 29.5 степени. Једем супице, воће, лимунаде, шербет, чајеве… Узимам буквално све, буквално и опет горим цео дан. Ово је пакао, написао је Љуба на свом Инстаграм профилу.

Међутим, певач се сада огласио и за медије и открио како напредује опоравак.

- Боље је него што је било последња два - три дана. Температура је спала, али ненормално кашљем. Сада се трудим да то избегнем, јер када кренем, не могу да се зауставим, али иде на боље - рекао је Љуба, за "Блиц", па затим открио и како му је супруга:

- Она је увек имала нижу температуру од мене, али ни она није била добро. Пошто није имао ко да нас служи, она је служила и једног и другог. И када је лошије од мене, она је увек та која устаје, кува, спрема, чак и када јој није добро. Свака част, жено!

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".