До судара је дошло јутрос око 6 сати у близини кружног тока у Реснику.

На лицу места су екипе Хитне помоћи, саобраћајне полиције и ватрогасаца који су секли лим да извуку повређене.

Тешко повређени примљен је у центар за Хитну помоћ ВМА, а двоје у Ургентни центар.

- Примљен је пацијент повређен у судару два камиона. Он је у тешком стању, ради се о политрауми са повредама главе и инсуфицијентним дисањем, тако да је у току дијагностика. Он се налази у хируршко-интензивној нези - каже за РТС доктор Горан Павлићевић, главни дежурни хирург ВМА.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Местимично влажни коловози, ујутру могућа поледица

Возаче данас очекују местимично влажни коловози због повремено слабе кише у нижим или суснежице и снега у вишим пределима, а позива се на опрез и због могуће поледице јер су темепартуре у јутарњим часовима испод нуле, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Препоручује се пажљивија вожња на магистрали која води поред Дунава ка Голупцу и Кладову, поред Ибра, Дрине и Мораве и подсећа да треба додатно успорити на улазу и излазу из тунела. Снега има местимично у расквашеном стању до пет центиметара на територији Ивањице, Ужица, Ваљева.

Забране за шлепер и камионе са приколицом су на снази на путевима код Дивчибара, Дебелог брда, Ваљева, Јошаничке Бање, Копаоника, Гоча.

На наплатним рампама нема задржавања возила. Нема задржавања на путничким терминалима граничних прелаза. На теретним терминалима граничних прелаза камиони се на излазу задржавају на прелазу Хоргош три сата, на Келебији три сата, Батровцима пет сати, Шиду шест сати и на Богојеву три сата

(Курир/РТС)

БОНУС ВИДЕО: