Међутим ретко ко зна да је Анђелка водила неколико емисија међу којима је "$8 сати свадба" али и један пројекат са Драганом Мирковић

- Радила сам емисију "48 сати свадба", и то сам радила једно лето. Све колеге које су ме саветовали и желели ми добро, сви су били против тога. Рекли су ми да не прихватим, у фазону шта ћеми то, то је "треш". Међутим, ја сам из Пожаревца, односно једног села око Пожаревца, сада су сви у Бечу како је то обично било у нашем крају. Мени је тај наш менталитет у ДНК, то како се славе свадбе, обичаји, музика под шатром, играње кола, Моравац, Влашко. Ја то не би имала где више да покажем, а знам све да их играм - испричала је Анђелка једном приликом, па је додала:

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ ZLI režiser

 

- Знам и Моравац, и Влашко, Ужичко, све. Влашко коло је озбиљан кардио. На тим свадбама на којима сам била као клинка, јер сам практично одрасла под шатором, све слике из детињства са мамом и татом су ми испод шатора. Ја сам их увек питала: "Да ли сте ме водили негде другде, о чему се ради?" Водио ме тата и на Маракану, то су неке успомене које вучем, да не кажем трауме - испричала је Анђелка у свом духовитом маниру.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: