Ватерполиста Николас Савељић поново је срећано заљубљен. 

Син црногорског фудбалера Нише Савељића је након краха везе са певачицом Милицом Павловић упловио у романсу са извесном Мајом, преноси "Блиц".

Пар је поделио низ заједничких фотографија на којим их је могуће видети како уживају у сунцу, базену, воћу, али и пољупцима.

Како је Милица недавно изјавила да се никада не враћа старим љубавима, као и да не пати за њима када једном стави тачку на везу, ови призори заљубљеног пара јој сигурно неће тешко пасти.

Подсетимо, иако је Милица Павловић од јавности вешто крила везу са Николасом, она је једном приликом код Огњена Амиџића у емисији откила детаље односа са Савељићем.

Фото: Петар Милошевић

 

- Ја сам била са Николасом, признајем. Не знам зашто сам то крила. Били смо годину и по дана заједно. Ми смо се виђали свуда. И једном када је дошао у Београд и ухватио нас је "Папарацо лов". Ја сам тешка особа. Када смо шетали Калемегданом, стављала сам капуљачу - рекла је она и додала да му је упознала и мајку и истакла да нису раскинули јер се нису волели, већ због физичке удаљености - признала је Милица својевремено.

БОНУС ВИДЕО: