Наиме, како је истакао глумац је тада платио новчану казну у износу од 70.000 динара у хуманитарне сврхе. Међутим, Станојевић овим није био задовољан, па је покренуо приватну тужбу против Стругара, и жели да правда коју он заступа буде на његовој страни.

Јована га је питала да исприча како је дошло до тога, да глумац физички насрне на њега, и нанесе му телесне повреде.

- Он је био са кесама у рукама, ја сам му свирнуо да прођем. Спустио је кесе и полупао ми ауто. Онда ме је ударио и почео да ме бије. Тукао ме је све док нису дошли неки људи да га скину са мене. Ја сам му рекао: "Што си ми разбио ауто?" и почео је да ме бије. Највероватније је био под дејством нечега - рекао је Станојевић.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Ново јутро,

 

Станојевић каже да му је цела вилица пала, као и да га је глумац тукао по глави, али и шутирао када је пао на под. Суђење, додаје Станојевић, траје већ осам година.

- Мени је цела вилица пала, тукао ме је у главу, а када сам пао он ме је шутну ногом. Он се сликао са Хитном када су дошли. Суђење траје већ 8 година. Шта ће бити, видећемо. То су биле тешке телесне повреде. Он је уплатио 70 хиљада динара у хуманитарне сврхе, ваљда да не би ишао у затвор, не знам како већ... - говори гост Јоване Јеремић.

Таксиста додаје и како се глумац само једном појавио на суђењу, као и да му је момак из Хитне помоћи држао вилицу након овог инцидента

- Он је само једном дошао на суд и више никад. Већ три вештачења сам радио, долази само његов адвокат. На крају ће бити да сам ја крив. Ја имам документацију, ја нисам могао сам себи да наместим повреде. Момак из Хитне ми је држао вилицу. Можда њега неко штити, он је ипак јавна личност- рекао је таксиста.

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".