Његова бивша партнерка, Ана кренула је да износи језиве детаље из њиховог односа, те је испричала како ју је Славнић психички и физички малтретирао, као и то да ју је варао и присиљавао на односе.

Славнић не може да поднесе то што Ана говори, па је у више наврата насртао на њу, а сада је решио да се послужи другим методама - манипулацијом.

Он је отишао код Ане и покушао на миран начин да разговара са њом, те је направио од себе "лажну жртву", тако што је измислио да је лошег здравственог стања, како би је зауставио да износи детаље из спољног света.

- Шта би ти рекла када бих ти сада рекао да сам био код кардиолога, и да ми је рекао да ми се здравствено стање стравично погоршало у односу на протеклих шест месеци? Погоршало ми се стање, лупање срца... Питам те само - почео је Звездан кроз сузе.

- Рекла бих ти да се чуваш, шта могу да ти кажем. Причали смо како ћеш ући овде због здравља - говорила је Ана са сажаљењем.

- Шта би било када би ти отишла код психијатра и рекла да ти је стање пет пута горе. Да ти то мени кажеш, да ли мислиш да бих те ја д**ао?"

- Не - кратко је одоговорила она.

- Ево ја ћу да ти кажем да ми хвала Богу није ништа лоше. Хтели смо један другом живот да дамо. Ја сам идиот ненормални, ти бар имаш свест већу од мене, ја те молим да то не радиш - говорио је Славнић.

БОНУС ВИДЕО: