Жена је пре тога послала узнемирујућу поруку родитељима бебе, који су у паници одмах излетели из куће и тражили своје дете, које је у том тренутку из реке спасило четири хероја, пише Курир.

Беба је спасена, а беживотно тело њене бабе извучено је из воде недуго након што је, тврде незванично из полиције, одлучила да с њим оде у смрт, пишу "Вијести".

Њеног унука из воде су извукли радници подгоричког предузећа “Зеленило” Алдин Ибрахимовић и Алмир Мујак, којима је помагао Демај Спејтим.

”Вијестима” је из Управе полиције речено да су њих тројица надомак Моста Блажа Јовановића, обављали радне задатке, када су видели да је беба у води. Према истим информацијама, Ибрахимовић и Мујак потрчали су ка реци и извукли дечака на обалу.

Бебици без свести, живот је вратио албански посланик у шведском парламенту Аднан Дибрани, који се задесио на лицу места.

Недуго након тога, на обалу Мораче стигла је екипа Службе хитне медицинске помоћи, која је бебу транспортовала у дечју болницу.

Према незваничним сазнањима “Вијести”, беба је ван животне опасности.

Готово истовремено док је испод Моста Блажа Јовановића трајала борба за живот, родитељи двомесечног детета панично су га тражили.

Из куће су излетели након што је мајци дечака наводно стигла узнемирујућа порука од шездесетдвогодишњакиње...

Припадник Управе полиције, који је био ван дужности, одвезао их је до дечје болнице.

СОС телефон за превенцију самоубиства

Национална СОС линија за превенцију самоубиства доступна је 24 сата дневно. Она је део пројекта Министарства здравља и Клинике за психијатријске болести "Др Лаза Лазаревић".

На располагању је тим едукованих професионалаца из домена менталног здравља, који пружањем подршке и помоћи, саветима и интервенцијом у кризним ситуацијама раде на превенцији самоубиства.

Они којима је неопходна помоћ могу да позову на број 0800/309-309, опција 1.

Према последњем пресеку Републичког завода за статистику, током 2020. године самоубиство је извршило 895 особа.

БОНУС ВИДЕО: 

ПОТРЕСНО: Александровац се опростио од Драгана Вујића Гаргија

(Вијести)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".