Наиме, Најсекси Хрватица из 2015. тад се одлучила да се врати послу модела који је паузирала две године због породице и брака. Пандемија корона вируса пореметила јој је бројне планове. Љубав су Борис и Ирис ипак учврстили 2021. рођењем сина Неа. Уз дечака, имају и девојчицу Си (3).

"Ми покушавамо спасти ово на наш начин", објаснио је тад музичар.

Међутим, по кулоарима се шушка како су Борис и његова четврта супруга, с којом није био дуго у јавности, поновно раздвојени.

С поштанског сандучића на вратима зграде њене загребачке адресе у кварту Максимир нестало је презиме Новковић, које је стајало уз Волф. Његово презиме атрактивна манекенка имала је додато још у пролећу 2022. године.

- Не желим разговарати о свом приватном животу - кратко је рекао Новковић за хрватске медије.

Фото: АТА имагес

 

 

Пар се не прати ни на друштвеним мрежама, а од јануара 2020. певач не објављује супругу.

Пре Волфове, Борис је био три пута у браку. У време велике популарности 90-их певач је био у браку с глумицом Бојаном Грегорић Вејзовић (51). Венчали су се млади и у браку били пет година. Други пут се заклео на вечну љубав новинарки Луцији Матић. С њом има синове Ноу и Бона. Новинарка и певач остали су због деце у коректним односима. О бившим је супругама и девојкама увек говорио само лепе речи.

- Мењао сам се и стално се мењам, то нам је задаћа на овом свету, зар не? Упознати себе, спознати ко смо, одакле долазимо, где идемо и који је наш смисао. Романтична сам особа, али често сам најромантичније тренутке доживео сам са собом, кад бих отпловио некамо у снове и замишљао нову љубав која ме чека негдје иза угла. Поанта је да заувек верујем у љубав и никад не престајем - рекао је своједобно.

(24сата.хр)

БОНУС ВИДЕО: