Лука Ивановић, познатији као Luke Black је открио да болује од једног поремећаја личности, односно да му је успостављена дијагноза Ф23.8.

– Пре пет година сам одлучио да не желим више да се бавим музиком. Био сам разочаран публиком у Србији, нису ме прихватили. Сећам се да сам једне вечери седео са пријатељима, свирао клавир и направио албум инспирисан Дејвидом Боувијем, Битлсима и Елтоном Џоном. Снимио сам 30 песама тада. То је био један од оних тренутака када радиш нешто, али ниси свестан тога. Имам ментални поремећај када понекада имам слабу свест о стварности – рекао је Luke, те је открио о којем се поремећају ради:

– Моје стање се стручно зове Ф23.8, заправо нема посебно име, слично је попут поремећаја ограничења личности. Да се вратимо на тему, пустио сам тати неке од мојих песама и рекао ми је да одмах морам да идем у Енглеску. Сањао сам о студирању тамо, али када сам имао 18 година, то нисмо могли да приуштимо, па сам са 27 одлучио да упишем универзитет.

Фото: АТА имагес

 

 

Као што је Luke рекао, да губи појам о стварности, ово стање још значи да особа може да види или чује ствари које заправо нису ту и то варира. Док се поремећај ограничења личности дефинише као губљење контролом над емоцијама. Особа може бити импулсивна, односно може негативно да утиче на односе са другим људима.

Млади певач каже да када је његова пријатељица Ана Ђурић Констракта победила на "Песми за Евровизију", он је почео да размишља о такмичењу.

– Имао сам много велику трему од јавних наступа у прошлости. У себи имам малог демона који ми из неког разлога не дозвољава да наступам, и желео сам да га победим. Био је то велики изазов за мене и ментално и физички, али сам се на крају пријавио и победио – рекао је наш представник за сајт "Popjustice", те искрено додао да стално фотошопира фотографије на Инстаграму јер нема пара за нову одећу.

 

– Имам један шарени џемпер, који сам на једној фотографији обојио у црно бели, то радим јер не могу стално да купујем нову одећу, немам толико новца. Свака бела мајица постане црна, пинк постане плава.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".