- Мислиш стварно да ћеш проћи тако са тим питањем што сам добио ја. Знаш шта ми је жао. Што не могу да причам отворено - рекао је Звездан.

- Звездане, шта сам ја урадила?- упитала је Ана.

- Добијеш лепо питање, људи мисле на тебе и ти као кажеш: 'Дала би ти мали буџет' , ја тачно знам шта радиш, видим те тамо, провоцираш ме. Ти си зло, дошла си овде да ме је је*еш и радиш ове ствари. Треба сваки дан да ти се поп***вам на кревет и да те иза ћошка сваки дан плашим, да ти чука стане - говорио је Звездан.

- Одакле ти потреба да ме малтретираш из чиста мира, је л ја треба да се плашим овде сваки дан, да бацаш клупе и слично. Зашто би ме плашио, шта је са тобом? - рекла је Ана.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Нисам бацио клупу на тебе, ниси ми се ниједном извинила за ово што ми причаш, ти мени ниједном. Ја сам теби рекао педесет пута, то је људскост. Ти мене хоћеш из твог зезања да стрпаш у робију. Нећу те оставити на миру све док не кажеш све - казао је он.

- Зашто би ме малтретирао, ти сада мене уцењујеш да ја кажем нешто што ти желиш. Ти мораш имати одговорност за своје понашање. Коју си ти људскост овде показао? - упитала је Ана.

- Ти си фолирант само због мене - рекао је Звездан.

- Не желим да те слушам, пусти ме саму - казала је Ана.

- Дошла си овде да ме ј***еш, не можеш да очекујеш да неће бити овако - говорио је он.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Шта би рекла Сари да одем на 7 година у затвор због тебе? - упитао је.

- Немој да ми набијаш осећај кривице да ћу ја бити крива ако ти нешто учиниш. Носи се са тим, ја теби не желим ни робију ни ништа. Имаш своју везу, живи свој живот - говорила је Ана.

- Припремала си се за овај ријалити, радила си ствари као подршка и то знала си форе које да користиш овде - додао је он.

- Ко је Милена? Ова што је стално поздрављаш - упитао је.

- Моја Милена Качавенда - рекла је Ана.

- А ко је она? Ја њу не познајем. Ти мени говориш да ја морам да имам живаца а ти дошла овде да ме товариш и цинкариш. Да ми неко мушко сад стоји и ово прича, ја бих га задавио пред сто камера - говорио је Звездан.

БОНУС ВИДЕО: