Луна Ђогани истакла да је у њеном односу с Марком све у реду и да јој је супруг фалио на прослави 27. рођендана.

- Није истина да се разводимо, још увек сам удата. Не оглашавамо се одмах, сачекамо да прође, па демантујемо на нашем Јутјуб каналу. Још смо у браку, волимо се, све је супер и хвала богу на томе - рекла је Луна, и додала:

Фото: АТА имагес

 

- Наш брак бих описала у неколико речи: искрен, пун разумевања и јак. Стварно смо свашта прошли што можда и не знате, али држимо се заједно, знамо шта имамо. Ако имамо неки проблем, пустићемо дан-два да не причамо, да нас прође, али нисмо деца - рекла је победница Задруге 2.

- Прича се да ме је Марко тукао или преварио, а доказа нема. Нека причају, одговараће за то што причају, а наше је да демантујемо или не. Наш највећи мотив и снага је ћеркица којој желимо да пружимо живот какав заслужује.

Фото: АТА имагес

 

Луна открива да су се Марко и она повукли из медија због здравствених проблема ћерке Мије.

 - Ћеркину операцију сам тешко поднела. То је рутинска операција трећег крајника, али ја сам емотивна и кад сам је видела у том стању анестезије и буђења, било ми је тешко. Тај дан сам преплакала и провела сам је са Миом. Она је супер, опоравила се, а моја највећа жеља је да ми дете буде здраво - испричала је Луна.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: