На самом почетку разговора млада певачица са нашом екипом и представницима медија поразговарала је о недано завршеној "Песми за Евровизију 2023" и прокоментарисала шта мисли о нашем представнику на овом престижном такмичењу.

- Чула сам песму. Песма ми је онако чудна, али и занимљива, потпуно је необична и несвакидашња. Свакако му желим сву срећу и велики успех, ипак је то светска сцена и Евровизија и уопште није искључено да ће он успети - каже Тијана на почетку разговора.

Фото: Новости

 

Тијана истиче да јој до сада није падало на памет да учествује на неком од такмичења, поред такмичења "Звезде Гранда" 2014. године, одакле је и кренула њена успешна каријера.

- Што се тиче такмичења до сада ми није то било у фокусу, али и Евровизије јер мислим да је још увек рано и да публици пружим много тога. Када је Евровизија у питању треба иза себе да направим много већу каријеру да бих се пријавила на такво велико и озбиљно такмичење, где треба да представљам нашу земљу, тако да за сада ћу сачекати. Али ако Бог да у неком наредном периоду, зашто да не, али просто треба да имам још већи упсех иза себе, да би се разимшљало у том правцу - закључује певачица.

Фото: Новости

 

Комплетан интервју са Тијаном погледајте у наставку, у видеу испод:

БОНУС ВИДЕО: