Гоца Лазаревић важи за једну од највећих звезда народне музике. Међутим, њен живот није био нимало лак.

Њено детињство обележили су тешки моменти, а један од најтежих тренутака у животу јој је онај када је њена мајка погинула, као и када је са оцем и маћехом отишла да живи у Београд где је свакодневно добијала батине.

Фото: РТС принтскрин/Јутјуб принтскрин/Драган Обрадовић

 

Гоца се једном приликом присетила како је дошло до стравичне несреће и објаснила да је мајка отишла како не би изгубила своју љубав и да певачицу и њеног брата није видела две године, те да их је оставила код једног човека у шуми.

- Док нисам почела да живим самостално, намучила сам се много. Све је било сурово. Мама и тата су трбухом за крухом отишли у иностранство. Оставили су мене и брата код стрица и стрине. Онда је и стрина морала да иде да ради, па је оставила мене и брата у кући у шуми са једним неугледним човеком да нас чува. Није се пресвлачио по десет дана. Ми смо преко недеље мазали паштетицу и маргарин на хлеб. Нисмо знали ништа друго. Док стрина не дође. Отуд и мој гастритис, који вучем од раног детињства. Морам да кажем да никада нисмо били гладни. Чоколаду смо куповали једном месечно, ону малу - рекла је.

фото: Принтскрин/Јутјуб/RTV Pink Official

 

Када су њени родитељи решили да се врате исчекивајућа срећа се претворила у највећу бол.

- Мама није могла да издржи без нас, била је много тужна. Једва је измолила тату да се врате. У саобраћајној несрећи при повратку је погинула. Никада више је нисам видела. Увек сам после тога имала снове да се мама враћа. Деценијама сам је призивала. То је био производ моје маште и призивања. Некада сам је препознавала, а некада не. Тата се након тога незванично женио неколико пута. То су биле неке жене које су биле грубе према нама. Када је једна од њих дошла, смислила сам средњу школу која не постоји нигде у близини да побегнем да их не гледам. Отишла сам у Београд - испричала је Гоца у емисији "Гламур".

Фото: Јутјуб принтскрин/Kurir

 

У Београду је живела са маћехом и њиховим сином јединцем, те је признала како ју је он малтретирао и тукао.

- Он је био размажен и сваки дан ме је тукао. Није волео што сам ту. Једном, када ме је озбиљно ударио, вратила сам му. Тада ми је његова мама рекла да тражим другу кућу. Спаковала сам ствари у картонску кутију и пошла да тражим тетку. Знала сам само да ради код Лиона у неком бифеу. Једва сам је нашла. Од тог момента сам живела код тетке Раде у једној чатмари - била је искрена певачица.

БОНУС ВИДЕО: