Ован

Месец ће за припаднике овог хороскопског знака почети повољно, али средина априла донеће им велике проблеме. Финансијски проблеми удружиће се са здравственим и љубавним.

На радном месту од средине месеца чека их прави хаос, а колеге ће једва дочекати да их оцрне код шефа, који већ дуже време пажљиво вреба њихову грешку. За Овнове ово ће да буде један од лошијих периода у години, а многи астролози предвиђају да ће новембар донети и љубавне расколе, како у везама, тако и у браковима.

Фото: Профимедиа

 

Рак

Април ће бити изузетно напоран месец за Ракове, па ће припадници овог знака наилазити на бројне препреке чак и у рутинским активностима. Финансијски губици ће бити драматични, а ни на љубавном пољу неће бити много боља ситуација. Препирке и несугласице пратиће их свакодневно.

Што се тиче породичних односа, ту је ситуација мало боља, али пошто се предвиђају већи финанасијски губици од средине месеца, свађе у породици ће бити врло изгледне. Неким Раковима прети опасност да упадну у велика дуговања, али већ почетком наредног месеца огрејаће их сунце.

Фото: Профимедиа

 

Јарац

Рођени у знаку Јарца ће се суочити с великим проблемима на пољу финансија. Њихови напори да повећају приходе такође ће бити узалудни, а на послу ће остваривати лошије резултате него у марту, иако ће давати све од себе.

Планирана путовања у последњем тренутку ће им измаћи из руку и велики део априла Јарчеви ће провести тужни и забринути, без обзира на несебичну подршку коју ће добијати од партнера.

БОНУС ВИДЕО: