Како је истакла у једној емисији, тада 72-годишња Лана, је рекла како је тек сада скупила храбрости да проговори о свему, и о захваљујући покрету “Ме тоо”.

Лана, која је имала осам година када је Натали била силована, испричала је шта се тачно догодило.

Фото: Профимедиа

 

 

- Натали смо довезли до хотела и моја мајка и ја смо сатима седеле у аутомобилу, толико дуго да сам ја у једном тренутку заспала. То је био интервју када је Натали силована. Заспала сам на задњем седишту и само се сећам да то није била срећна вожња кући. У позадини сам чула да Натали и моја мајка причају тихо - почела је Лана исповест.

Много, много година касније Натали је само наговештавала да се у прошлости десило нешто јако лоше и узнемирујуће у њеном животу, и на неки начин је окривила своју мајку због тога што ју је превише “гурала” у Холивуд желећи да она добије што више улога.

Фото: Профимедиа

 

 

- Натали је пролазила кроз ту ужасну ситуацију, а тако је била млада. Наравно да није желела да студио зна да се то догодило. Никада ништа није рекла властима нити било коме - истакла је Лана.

Годинама се спекулисало о томе ко би могао бити силоватељ, а највероватније је у питању неки глумац или режисер који је Натали могао понудити неку велику улогу.

Синтија Лусија, која је у великој мери проучавала живот глумице за своју књигу “Наталие Wоод: Хер лифе анд легацy”, рекла је за “Фатал Воyаге” да је силовање Натали Вуд било прилично брутално.

Фото: Профимедиа

 

 

Као резултат тога, стручњаци кажу да Натали вероватно није желела да пријављује силовање због страха да ц́е изгубити каријеру.

- Била је уплашена и мислим да је тачно да би њена каријера у том дану и узрасту била уништена, да је она пријавила силовање. Сигурно је то била веома, веома тешка ствар за њу - рекла је Лусија.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".