Глумицу Анђелу Јовановић публика је заволела као Виолету из серије „Мој рођак са села“, а „Војна Академија“ јој је донела огромну популарност, а самим тим и бројне друге ангажмане на филму и телевизији.

Ипак, и даље постоје они који све Анђелине заслуге приписују њеним родитељима, славним глумцима, Бранки Пујић и Драгану Јовановићу.

 

 

Анђела Јовановић за Блиц ТВ открива да је због познатих родитеља угњетавана већ тридесет година. Она истиче да је живот јавних личности изложен као на тацни, па је ни не чуди што су многе њене колеге анксиозне.

– Морамо бити свесни да живимо у времену где се на људе гледа као на објекте. Самим тим што имаш предрасуде то и јесте нека врста насиља. Сви смо људи од крви и меса и често се налазимо у позицији да нисмо тако третирани. То јесте судбина познатих личности, зато су људи депресивни и анксиозни. Константно су изложени и треба бити јако опрезан и чувати емпатију.

 

Иако су знали да људи имају предрасуде према њиховој ћерки, Бранка и Гаги су се држали по страни, јер су веровали да ће она својим радом успети да докаже да је улоге добијала захваљујући таленту, а не томе што је ћерка познатих родитеља.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".