Како је рекао, освојила га је лепотом, понашањем и пристојношћу, али и ставом који није уобичајен - није желела да се експонира у медијима, па су у почетку скривали везу.

- Она је заиста једна предивна особа, много је ту фактора које волим код ње. Мислим да је првенствено једна од најбољих особа које сам упознао. Њу краси стварно много лепих ствари. Морам признати да је Зорана моја највећа подршка, али и најоштрији критичар. Скоро увек када наступам у Србији она иде са мном. Изванредно се слажемо и супер функционише заједнички живот, али када је каријера у питању, имамо различита мишљења, рекао је једном приликом Ковачевић.

Како је у њиховој љубави све у савршеном реду, многи само ишчекују вест да је Зорана трудна, или да су везу подигли на виши ниво и отишли пред олтар. Саша је сада изненадио одговором на ту тему.

Фото: Инстаграм принтскрин/sashakovacevic

 

 

- Нисам ја нежења, ја сам ожењен човек! Мени папири нису битни, ја се не забављам, то је ваљда евидентно. Са мојом лепшом половином живим пуних шест година и ја то не сврставам у забављање више, открио је Саша који је Зоранину ћерку Искру, из брака с Богданом Срејовићем, који је иначе био у вези са Цецом Ражнатовић, прихватио као своје дете.

- Понашам се као прави отац према њој, у сваком смислу. Не водим је баш у шопинг, за то је заслужна мама, али ми ништа није тешко. Одавно сам спреман да постанем отац и бићу најсрећнији када се то буде и десило. Верујем да када се деси прави тренутак, десиће се и то, рекао је Саша једном приликом.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".