Ево како да проверите да ли сте и ви међу њима: 

1. Фазе месеца утичу на вас

У време пуног месеца, када је најјачи, осец́ате неки необјашњиви немир. Осим тога, тешко заспите, а сан вам се прекида тако да се ујутро будите уморни. Ово је један од знакова да сте духовно обдарени и да осец́ате неке ствари које други људи и не примец́ују.

Фото: Профимедиа

 

 

2. Будите се између 3 и 4 сата

Верује се да су магијске силе најјаче у то доба ноц́и, односно многе чудне ствари се дешавају управо између 3 и 4 сата. Неки ово време називају часом вештица, духова или демона када вештице, духови или демони могу да путују из једног света у други.

Ако се често будите током овог периода, то лако може указивати на то да поседујете неку врсту дара душе. Препорука је да се молите или медитирате и тако повец́ате своје моц́и.

3. Животиње вам прилазе

Животиње могу да осете вашу ауру и да ли сте мирни и добри или љути. Духовно надарене људе привлаче разне животиње, па чак и инсекти јер се у њиховој близини осец́ају мирно и безбедно.

Фото: Shutterstock

 

 

На пример, често се дешава да лептир слети на вас и као да вас посматра. Или вам приђе мачка, која иначе бежи од свих других људи.

4. Ваше емоције утичу на околину

Верује се да емоције таквих људи имају моц́ да утичу на околину чак и када ништа посебно не раде. На пример, пси у њиховој близини изненада почну да лају, а мачке буље у једну тачку као да су виделе духа.

Фото: Профимедиа

 

 

Такође, биљке могу да осете ову енергију и могу или да сијају или увену у њиховој близини. А електронски уређаји знају да реагују и можда престану да раде на неко време, јер енергија духовно супериорних људи може бити веома интензивна.

5. Често вам прилазе странци

Људи који вам прилазе обично су појединци које друштво сматра чудацима, иако су далеко од тога. Њима је заправо потребно физичко, ментално, емоционално или духовно исцељење.

Реч је о просвец́еним људима који су помало изгубљени и треба им неко да их упути на прави пут. Њихова подсвест је та која их води до духовних људи, јер осец́ају да им могу помоц́и.

6. Лако можете осетити енергију у простору

Овде се ради и о негативној и о позитивној енергији. Ако осетите чак и најмању количину негативне енергије чим уђете у просторију, то значи да имате веома осетљив радар за ове ствари. Иако то нисте видели или знали за то, осетиц́ете да се тамо нешто лоше догодило пре него што сте стигли.

Само погледате у нечије очи и као да их читате, имате представу о чему размишља, каква осец́ања има, да ли су добри или лоши… У стању сте да откријете када је некоме потребна помоц́ и олакшајте им живот својом енергијом и вештинама. Међутим, врло брзо можете осетити ко је негативан и клониц́ете се јер вам таква особа црпи енергију.

7. Страшно вас привлачи природа

У природи се осец́ате најбоље, тамо се пуните добром енергијом и чистите ум од свега лошег. Волите да ходате боси по трави, претурате рукама по земљи, удишите свеж шумски ваздух, слушате цвркут птица и жуборење потока.

Фото: Профимедиа

 

 

Уживате када вам капи кише додирују кожу, а нежно јутарње сунце милује ваше лице. Једноставно имате сталну потребу да будете окружени природом.

8. Имате чудне снове

Верује се да духовно надарени људи много сањају, али ретко забораве шта им се догодило у сновима. Често сањају неке чудне ствари у којима покушавају да пронађу смисао или поруку.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".