Још један напад паса луталица догодио се у Новом Пазару, а сада су на Рекреативном центру напали професорку Техничке школе. Жена је покушала да се одбрани, али у томе није успела. Он је том приликом добила тешке повреде, пала је и сломила руку.

- Напад се догодио током јутарњих часова, кад на Рекреативном центру није било пуно људи. Чопор паса напао је професорку, а она је покушавала да их заплаши и отера и том тренутку се спотакла и пала. На сву срећу, разјарени пси луталице тада су отишли од ње, нису је изуједали. Професорка је приликом пада сломила руку - преносе медији.

- Ово је велики проблем, надам се да ће коначно једном бити решен. Сада страхујемо кад сваки пут кад изађемо на улицу, никад не знамо из ког угла могу да се појаве. Има их свуда. Много смо уплашени и за децу - додали су грађани.

Рекордан број напада паса у Србији

Подсетимо, број напада паса, како луталица, али све више и власничких је у порасту, а неки од последњих десили су се у Сивцу, Јакову, Раковици. Претходне године у Србији је пријављено 860 уједа паса познатих власника, а у Београду 175.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".